Werken bij Mensely

Werken bij Mensely?

Dat kan!

We vertellen je graag meer!

Wat doen wij?

Mensely begeleidt zo’n 140 organisaties en 650.000 werknemers bij het voeren van eigen regie in gezondheidsmanagement. We helpen leidinggevenden het voortouw te nemen in preventie en verzuimbegeleiding, met een lager verzuim, lager verloop en hogere productiviteit als resultaat. Dit doen we met zo’n 100 professionals die door heel Nederland werken. Van bedrijfsartsen tot psychologen en van bedrijfsmaatschappelijk werkers tot hogere veiligheidskundigen.

De ondersteuning, begeleiding en doorontwikkeling van al deze professionals wordt gefaciliteerd vanuit het hoofdkantoor in Utrecht.

Wie werken er bij Mensely?

Hoe verschillend we bij Mensely ook zijn, een paar dingen hebben we gemeen. Nieuwsgierigheid, een kritische blik en af en toe wat eigenwijs. En bovenal: toegewijd én persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers. We zijn positief, zien kansen en kunnen als geen ander mensen én organisaties helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Om ook onze eigen mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, organiseren we ieder jaar meerdere professionaliseringsdagen. Daarnaast zijn we onderdeel van HumanTotalCare, waar ook ArboNed, HumanCapitalCare, Focus en IT&Care onder vallen. Door deze gebundelde krachten, heb je enerzijds veel verschillende doorgroeimogelijkheden. En werk je anderzijds in een organisatie die zich ontwikkelt en innoveert op basis van grote hoeveelheden data.

Welke professionals zoeken we?

Bedrijfsarts

Als bedrijfsarts bij Mensely vervul je een coachende rol voor zowel leidinggevenden als medewerkers. Door ruimte te geven, vertrouwen in eigen kunnen te tonen en de regie van de ondersteuning bij de medewerker te laten. Dat gaat veel verder dan alleen medische zaken, ook privé, werk en motivatie spelen mee. En dat is precies waarin een Mensely-bedrijfsarts zich onderscheidt van anderen: hij kijkt naar het complete plaatje.

Arbeidsdeskundige

Als arbeidsdeskundige bij Mensely ben je dé expert op het gebied van re-integratie. Samen met de bedrijfsarts, leidinggevende en de zieke medewerker bekijk je de mogelijkheden. Je stippelt een duidelijke route uit, met een helder doel: een soepele terugkeer naar het werk zonder langdurige uitval.

Andere professionals

Bij Mensely geloven we in eigen regie, positief leiderschap en vier verzuimdomeinen: medisch, privé, motivatie en werk. Door mensen en kennis met elkaar te verbinden, verbeteren we het werkende leven van werkgevers en werknemers. We maken graag kennis met professionals die ook in deze visie geloven en hier werk van willen maken. Of het nu is in de functie van inzetbaarheidscoach, accountmanager, marketeer of iets heel anders, we gaan graag met je in gesprek.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Mensely? Stuur een e-mail of bel en ik beantwoord al je vragen.

Martijn Berendsen | Consultant Mensely
06-11042561
martijn.berendsen@mensely.nl

Belangrijke informatie over maatregelen coronavirus

Wil je bij ons solliciteren? Je bent zeker welkom om te reageren op een vacature die bij jou past. Het liefst ontmoeten we je natuurlijk persoonlijk, maar de komende tijd vinden onze sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk telefonisch of via Skype of Facetime plaats. Wil je toch graag een persoonlijk gesprek? Dat kan, maar met 1,5 meter afstand en niet met meer dan drie mensen. We vragen je nadrukkelijk om voor en tijdens je bezoek de geldende maatregelen op te volgen om verspreiding van het virus te vertragen.