De mensen

Hoe verschillend we bij Mensely ook zijn, een paar dingen hebben we gemeen. We zijn nieuwsgierig, kritisch en af en toe wat eigenwijs. Bovenal: toegewijd én persoonlijk betrokken bij onze opdrachtgevers. We zijn positief, zien kansen en kunnen als geen ander mensen én organisaties helpen het maximale uit zichzelf te halen.

Persoonlijk contact en samenwerking. Dat is de basis van alles wat wij doen. Daarom stellen we graag een aantal Mensely mensen aan u voor.
Wil je werken bij Mensely? Bekijk deze pagina voor meer informatie. 

Miranda 't Hoen

Miranda 't Hoen

Collega’s over Miranda: “Uit een berg aan creatieve ideeën het beste idee filteren en omzetten in een waardevol resultaat, met een geolied proces erachter. Dat is waar Miranda goed in is.”

Ed Moolhuizen

Ed Moolhuizen

Collega’s over Ed: “Met bevlogenheid en humor weet hij altijd de kern te raken. Als Directeur Medische Zaken en opgeleid bedrijfsarts vindt hij oplossingen waar iedereen beter van wordt.”

Pascal Segers

Pascal Segers

Collega’s over Pascal: “Een echte people manager. Gedreven, enthousiast en vernieuwend en bovenal helpt hij de klant altijd op weg.”

Martijn Berendsen

Martijn Berendsen

Collega’s over Martijn: “Met bevlogenheid, een bak aan energie en originele ideeën helpt hij alle collega’s en klanten aan de perfecte match.”

Suzanne Aerts

Suzanne Aerts

Collega’s over Suzanne: “Ze werkt hard en altijd met een lach voor klanten van Mensely. Een klus is zo geklaard met Suzanne!” 

Karin van Zuylen

Karin van Zuylen

Collega’s over Karin: “Voor Karin en haar pragmatische instelling is het nooit te veel om een oplossing voor niet-alledaagse problemen te vinden”