De diensten

Mensely gelooft dat sterk persoonlijk leiderschap, focus op preventie, eigen regie en zelfregie de sleutels zijn tot meer werkplezier, minder verzuim en betere resultaten. We verbinden mensen en kennis om het werkende leven voor werkgevers en werknemers duurzaam te verbeteren. Dit doen we inmiddels bij 140 werkgevers met totaal 650.000 werknemers. Klanten waarderen de deskundigheid van de professionals met een 8,2. “Mensely zorgt voor kundige professionals, een prettige samenwerking en een zichtbare daling van het verzuim.”

Mensely is onderdeel van HumanTotalCare. Dit geeft ons een enorme kennisvoorsprong,  waar onze opdrachtgevers dagelijks van profiteren. Mensely is expert op integraal gezondheidsmanagement binnen de maatwerkregeling.

focus op preventie

focus op preventie

In onze ogen betekent preventie een situationele aanpak in ondersteuning van de medewerker. Zodra werkgevers in staat zijn hun medewerkers gericht te ondersteunen met de benodigde ruimte en middelen, kan uitval voorkomen worden. Dit doen wij met gerichte oplossingen:

versterken leiderschap

versterken leiderschap

Wij staan voor situationeel leiderschap, inspireren en motiveren. Een leiderschapsstijl wordt in veel gevallen bepaald door de organisatiecultuur. Het (on)vermogen om op een goede manier met medewerkers om te gaan vertaalt zich in verzuimstatistieken en (klant)tevredenheidscijfers. Onze professionals versterken leidinggevenden en medewerkers vanuit hun rol als:

meer zelfregie

meer zelfregie

Zelfregie betekent  richting kunnen geven aan je leven, ook als er ondersteuning of begeleiding is. Het gaat dus om zelf bepalen, niet per se om zelf doen. Eigenaarschap, verantwoordelijkheid en zelfsturing zijn belangrijke begrippen. Maar het draait eigenlijk maar om één ding: vertrouwen. Dat betekent als leidinggevende: los durven laten. Als werknemer: Zelfverzekerd zijn en voelen dat je gesteund wordt door je leidinggevende. Dat klinkt makkelijk, maar vergt in de praktijk veel toewijding en coaching. Deze Mensely professionals dragen bij aan het vergroten van zelfregie:

eigen regie

eigen regie

Werken verandert. Razendsnel. Alles draait om wendbare en weerbare medewerkers, sterk persoonlijk leiderschap, focus op het individu, verantwoordelijkheid en zelfregie. Mensely begeleidt haar opdrachtgevers bij de transitie naar en het voeren van eigen regie in gezondheidsmanagement, ondersteunt bij duurzame inzetbaarheid en helpt werknemers en leidinggevenden het beste uit zichzelf en/of hun team te halen.  Een succesvolle overgang van de vangnet- naar maatwerkregeling. Onderstaande Mensely professionals dragen bij aan het vergroten van eigen regie: