TalentEmpowerment (TE)

TalentEmpowerment (TE)

Stichting TalentEmpowerment begeleidt en ondersteunt topsporters richting de Olympische Spelen. Vanuit de samenwerking met verschillende bedrijven krijgen ruim 35 atleten een begeleidingsprogramma dat hen in staat stelt om te doen waar zij echt goed in zijn: sporten op topniveau. Vanaf mei 2021 steunt Mensely TalentEmpowerment als trotse Supporter van Talent. Hiermee ondersteunen we Nederlandse topsporters in hun missie om dat ene doel te bereiken. Op een duurzame, verantwoorde manier, waarbij ook aandacht is voor de maatschappelijke carrière na afloop van de topsportcarrière.

JINC

JINC

JINC vindt dat ieder kind een eerlijke kans op de arbeidsmarkt verdient. Samen met bedrijven en scholen geeft deze social enterprise kinderen met een sociaaleconomische achterstand een betere toekomst. Sinds januari is Mensely trotse partner van JINC en helpen we ze financieel en met onze kennis en expertise waar nodig. Een logische samenwerking, want een goede start op de arbeidsmarkt is essentieel voor een vitale, gezonde en leuke loopbaan. Dat weten wij natuurlijk als geen ander. En daar dragen we graag ons steentje aan bij.

De Voedselbank

De Voedselbank

De Voedselbank is helaas nodig, zelfs in een land als het onze. Ze werken er uitsluitend met vrijwilligers. Een veilige en plezierige werkomgeving is dan wel het minste dat deze helden verdienen. Sinds januari 2017 helpen wij daarbij. Voedselbanken kunnen gratis gebruik maken van ons RIE-tool om risico’s op de werkvloer in kaart te brengen en te managen. Daarnaast bieden onze  adviseurs uiteraard ondersteuning bij het uitvoeren van de RI&E.

Retulp

Retulp

Retulp produceert herbruikbare drinkflessen en per fles wordt 1000 liter schoon drinkwater gedoneerd aan mensen in ontwikkelingslanden. De flessen worden gemaakt van bio-based en duurzame materialen, gewonnen uit zwerfafval. Dit gedachtengoed past perfect bij Mensely. Wij stimuleren medewerkers en opdrachtgever om bewust keuzes te maken en daarnaast gaan water drinken en vitaal werken hand in hand. Mensely heeft vorig jaar drinkflessen van Retulp uitgedeeld aan opdrachtgevers.

Vanuit Retulp hebben we bericht gehad dat we samen met hen inmiddels 900.000 liter water hebben gedoneerd aan mensen in nood. Dank voor deze mooie samenwerking!