Onderzoek
Risicoanalyse

Een veilige en gezonde werkomgeving met de rie-manager

Door Wim van Rosmalen
|
20 juni 2018
|
leestijd leestijd: 1 minuut

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met inzicht in de risico’s. Door het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) kun je de arbeidsomstandigheden in een bedrijf continu verbeteren.

De rie -manager is een gebruiksvriendelijke, beveiligde en handige online tool om uw RI&E uit te voeren en actueel te houden. Met de rie-manager inventariseer je namelijk gestructureerd en efficiënt de arbeidsrisico’s binnen de organisatie en wordt deze onder controle gehouden. De rie-manager werkt eenvoudig en flexibel. De tool biedt een gedegen plan van aanpak en faciliteert in de implementatie.  Het is mogelijk om zelf de RI&E in de organisatie in te richten en uit te voeren.

Wim van Rosmalen, Manager rie– en CARE producten bij Mensely: “Met de rie-manager heb je als klant de volledige eigen regie tot en met het plan van aanpak. Het is eenvoudig, omdat het systeem automatisch de knelpunten laat zien in de organisatie. Je ziet met de rie-manager niets over hoofd.”

Stap 1.
De RI&E start met het inventariseren van de risico’s

Stap 2.
Maak een plan van aanpak om de arbeidsomstandigheden in het bedrijf te verbeteren.

Benieuwd naar alle voordelen, hoe het werkt en hoe je zo snel mogelijk aan de slag kunt? Klik dan hier: Mensely aanbod rie-manager