bedrijfsartsen

Specialisme: Bedrijfsarts
Regio: Heel Nederland
Datum plaatsing: 21-04-2015

Mensely zoekt voor diverse opdrachtgevers ervaren geregistreerde bedrijfsartsen die open communiceren, met oprechte interesse in hun opdrachtgevers. De branches van deze opdrachtgevers variëren van zakelijke dienstverlening tot GGZ instellingen. Elk met zijn eigen problematieken en uitdagingen.

De opdrachtgevers zijn doorgaans grote werkgevers en je werkt vanuit de locatie(s) van hen zelf. Voor deze groep opdrachtgevers geldt dat zij werken volgen het gedragsmodel. Naast het verzorgen van spreekuren help je de opdrachtgevers met het implementeren en uitbouwen van deze vorm van verzuimbegeleiding.

Je weet je kennis en ervaring over te brengen aan o.a. HR medewerkers, leidinggevenden, casemanagers en directie. Je bent in staat op adequaat en pro-actief in te spelen om actuele cases en vertaalt hun wensen en ideeën in plannen van aanpak. Daarnaast ben je in staat om leidinggevenden hun verantwoordelijkheden op te laten pakken. Immers zijn de leidinggevenden in deze vorm verantwoordelijk voor het ziekteverzuim.

Het betreffen functies in dienstverband bij Mensely.

Regio's
Landelijk

Interesse?
Neem dan contact op met Maaike van 't Hull, 06 525 891 92 of maaike.van.t.hull@arboned.nl

direct reageren