Verzekeringsartsen

Specialisme: Overige functies
Regio: Heel Nederland
Datum plaatsing: 01-01-1970

Mensely weet als geen ander bedrijven te begeleiden bij en naar eigen regie. Onze expertise en ervaring, de samenwerking met ruim 120 werkgevers en 225.000 werknemers, en gefundeerd onderzoek maakt Mensely toonaangevend als het gaat om eigen regie. Vanuit oprechte interesse en een op maat uitgewerkt jaarplan ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelstellingen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Mensely bedient een breed palet aan branches. Zowel organisaties in de gezondheidszorg als grote toonaangevende zakelijke dienstverleners behoren hiertoe.

Voor een aantal werkgevers die eigenrisicodrager zijn voor de ziektewet zijn wij op zoek naar Verzekeringsartsen. In deze rol hanteer je samen met, leidinggevenden, casemanagers en overige functionarissen, een adequate aanpak van verzuimbegeleiding volgens de Ziektewet.. Veelal beschikt de populatie over een flexcontract waardoor werkhervatting  gedeeltelijk of volledig, vaak niet tot de mogelijkheden behoort, maar er wel andere reintegratie mogelijkheden aangeboden worden vanuit de werkgever. Met jouw kennis en ervaring weet je het begeleidingsproces de juiste vorm en inhoud te geven welke voor alle betrokken partijen tot het beste resultaat leidt. Alles uiteraard vanuit het wettelijk kader.

Heb je meerdere jaren ervaring als Verzekeringsarts en wil je jouw horizon verbreden qua opdrachtgevers/werkgever dan komen wij graag met jou in gesprek. Onze opdrachten zijn zowel in te vullen door freelance artsen als artsen die voor een dienstverband kiezen.  De functies hebben wij landelijk beschikbaar.

Interesse?

Graag verneem ik jouw interesse. Desiree van Houten, 06 110 961 93 of desiree.van.houten@mensely.nl.

direct reageren