Bedrijfsarts

Specialisme: Bedrijfsarts
Regio: West-Brabant
Datum plaatsing: 10-10-2016

Mensely zoekt voor een grote landelijke opdrachtgever (locatie Tilburg) een ervaren geregistreerde bedrijfsarts die open communiceert, met oprechte interesse in deze opdrachtgever. De branches van onze opdrachtgevers variëren van zakelijke dienstverlening tot GGZ instellingen. Elk met zijn eigen problematieken en uitdagingen.

De opdrachtgevers van Mensely zijn doorgaans grote werkgevers en je werkt vanuit de locatie(s) van hen zelf. Voor deze groep opdrachtgevers geldt dat zij werken volgen het gedragsmodel. Naast het verzorgen van spreekuren help je de opdrachtgevers met het implementeren en uitbouwen van deze vorm van verzuimbegeleiding.

Je weet je kennis en ervaring over te brengen aan o.a. HR medewerkers, leidinggevenden, casemanagers en directie. Je bent in staat op adequaat en pro-actief in te spelen om actuele cases en vertaalt hun wensen en ideeën in plannen van aanpak. Daarnaast ben je in staat om leidinggevenden hun verantwoordelijkheden op te laten pakken. Immers zijn de leidinggevenden in deze vorm verantwoordelijk voor het ziekteverzuim.

Een functie in dienstverband bij Mensely heeft de voorkeur.

Interesse?

Neem dan contact op met Maaike van 't Hull, 06 525 891 92 of maaike.van.t.hull@arboned.nl.

direct reageren