HumanTotalCare

Mensely is onderdeel van HumanTotalCare is een onderneming die vanuit verschillende merken werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Gezamenlijk werken onze 1.295 professionals dagelijks voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers.

 

De andere merken

HumanCapitalCare

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener voor arbeid, vitaliteit en gezondheid, en werkt voor de grotere werkgevers in Nederland. Samen met de werkgever zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Lees meer over HumanCapitalCare.

ArboNed

De professionals en experts van ArboNed verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s, bevorderen de gezondheid en motivatie van mensen. ArboNed staat dagelijks klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. Lees meer over ArboNed.

IT&Care

IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen met arbeid, vitaliteit en gezondheid. Lees meer over IT&Care.

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Focus biedt concrete oplossingen voor duurzame inzetbaarheid en (pre)mobiliteit, voor zowel werknemers als werkgevers. Lees meer over Focus Nederland.

Meer informatie over HumanTotalCare.

 

Contact met Mensely

Wilt u ook de regie pakken? Heeft u vragen over de werkwijze of de mensen van Mensely?  Neem contact met ons op.