Een veilige en gezonde werkomgeving met de rie-manager.

Het bieden van een veilige en gezonde werkomgeving start met het krijgen van inzicht in de risico's. Door het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) kunt u de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf continu verbeteren.

De RI&E start met het inventariseren van de risico's, daarna maakt u een plan van aanpak om de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf te verbeteren. De rie-manager is een gebruiksvriendelijke, beveiligde en handige online tool om uw RI&E uit te voeren en actueel te houden. Met de rie-manager inventariseert u namelijk gestructureerd en efficiënt de arbeidsrisico’s binnen uw organisatie en houdt u deze onder controle. De rie-manager werkt eenvoudig en flexibel. De tool biedt een gedegen plan van aanpak en faciliteert in de implementatie. U kunt zelf de RI&E voor uw organisatie inrichten en uitvoeren.

Meer weten over de rie-manager?

Lees onze leaflet of neem direct contact op met Wim van Rosmalen, uw aanspreekpunt voor de rie-manager. Hij beantwoordt graag uw vragen via 06 537 905 89 of wim.van.rosmalen@mensely.nl.