Wij zijn Inge Otte, Mustapha Ameziane en Kirsten van Es.

Inge en Mustapha werkten eerst bij het bedrijfsbureau van ArboNed, waar ze verantwoordelijk waren voor de contractadministratie, facturatie van de grootzakelijk markt- en Mensely klanten. Daarnaast zijn zij beiden betrokken geweest bij de migratie van Mensely klanten en de Grootzakelijke markt klanten naar xRM ( bronsysteem van HumanCapitalCare). Kirsten heeft ook op het bedrijfsbureau bij ArboNed gewerkt en is vorig jaar betrokken geweest bij de migratie van de Grootzakelijke markt klanten naar HCC.

Bij de oprichting van het bedrijfsbureau Mensely hebben wij de overstap gemaakt en zijn we hier de uitdaging aangegaan.

Onze verantwoordelijkheden zijn onder andere:

Omdat het bedrijfsbureau helemaal nieuw is hebben we de eerste periode alle processen in kaart gebracht. Zo hebben we gekeken of we de facturatie kunnen verbeteren en efficiënter kunnen doen. Het resultaat is dat ieder van ons een deel van de controle van de geboekte uren doet waardoor er meer tijd is om de ingeleverde uren van iedereen te controleren.

De komende periode gaan wij aan de slag met het contractarchief zodat alle contracten op een centrale plek gearchiveerd zijn. Wij zijn ook de vraagbaak als het gaat om het boeken van de uren in med-care of timesheet. Je kunt ons bereiken via bedrijfsbureau@mensely.nl